Οι υπηρεσίες μας
Δείτε τι κάνουμε

Η αγορά ενός διαμερίσματος είναι μια μεγάλη επένδυση. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των βραχυπρόθεσμων/μακροπρόθεσμων επενδύσεών σας παρέχοντάς σας ένα σταθερό, αξιόπιστο μηνιαίο εισόδημα.Προσφέρουμε ασφάλιση μεταναστών και περιουσίας σε όλους τους αλλοδαπούς πελάτες μας και τους βοηθάμε να πληρώσουν τους φόρους ακίνητης περιουσίας τους (ΕΝΦΙΑ, Ε9).

Εισαγωγικές συναντήσεις

Σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας και κανονίζουμε ραντεβού μαζί σας για να επισκεφθούμε και να αξιολογήσουμε το ακίνητό σας, προκειμένου να προβούμε σε αντικειμενική εκτίμησή του, με βάση την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς.

Διαχείριση ακινήτων

Αξιολογούμε την κατάσταση του ακινήτου μετά την επίσκεψη και δίνουμε συμβουλές για πιθανές επισκευές ή εργασίες μερικής/πλήρους ανακαίνισης.

Παρέχουμε συστάσεις και συμβουλές για τη βέλτιστη χρήση του ακινήτου σας, διότι μερικές φορές μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική μια βραχυπρόθεσμη μίσθωση παρά μια μακροπρόθεσμη μίσθωση.

Παρέχουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την κείμενη κατάσταση για το καθεστώς της ενοικίασης και της διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα.

Καθημερινές λειτουργίες ακινήτων

Ο χειρισμός όλων των μισθωτηρίων συμβολαίων και η πλήρης παρακολούθηση της παράτασης, ανανέωσης και λήξης των μισθώσεων.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!