Υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φροντίσετε το σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων της ενοικίασης του (μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα), να λύσετε φορολογικά ζητήματα, να ασφαλίσετε την περιουσία σας, να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές ακριβώς όπως θέλετε για το σπίτι σας. Καθήκον μας είναι  να διατηρούμε το σπίτι σας σε καλή κατάσταση, να ασχολούμαστε με τους λογαριασμούς του σπιτιού σας και να δημιουργήσουμε κέρδος για εσάς.

Ενοικίαση διαμερισμάτων

Παρέχουμε μακροχρόνια μίσθωση. Το προσωπικό μας θα επιλέξει τον πιο αξιόπιστο και τακτικό ενοικιαστή όσο το δυνατόν, για να βεβαιωθούμε ότι θα κρατήσουν το σπίτι καθαρό και ασφαλές και ότι θα πληρώσουν έγκαιρα το μίσθωμα. Με την κοινή μας προσπάθεια, η ετήσια απόδοση έφθασε το 4% έως 6%.


Υπηρεσίες ανακαίνισης - συντήρησης

Η συνεργαζόμενη μας εταιρεία ACRS είναι μια τοπική εταιρεία ανακαίνισης και σχεδίασης με περισσότερα από 50 στελέχη. Με 5 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, μπορούν να ολοκληρώσουν το έργο επαγγελματικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη,  ενώ οι καλές τιμές τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον έντονο ανταγωνισμό.


Διαχείριση Ακινήτων

Chat with us


Follow us

89 Dim. Gounari Street, Glyfada, 165 61, Athens Greece | (+30) 210 22 411 32 / 33 | info@dmcs.gr

© 2019 Delfoi Multiple City Services. All rights reserved.