Λογιστικές υπηρεσίες

Παρέχουμε λογιστική υπηρεσία στους πελάτες μας, δηλαδή να δηλώνουμε τον ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας, τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων ή τον φόρο εισοδήματος εταιρειών κλπ.


Σύμβουλοι επιχειρήσεων

Θα σας προσφέρουμε τις επαγγελματικές μας συμβουλές σε διάφορα πεδία στα οποία θέλετε να συμμετάσχετε. Εν τω μεταξύ, η διεθνής μας ομάδα μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μια συνάντηση με τους μελλοντικούς συνεργάτες σας, ώστε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα.


Υπηρεσίες μεταφοράς

Η συνεργαζόμενη εταιρεία μας Μεταφορών θα παρέχει στους πελάτες μας υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και ακόμη περισσότερα. Θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τα πάντα.


Μεταφράσεις

Εάν χρειάζεστε υπηρεσία μετάφρασης, συμπεριλαμβάνοντας διερμηνεία, μετάφραση σε χαρτί ή ταυτόχρονη διερμηνεία, οι συνάδελφοι μας θα βρούν τη λύση για εσάς. Εάν χρειάζεστε έναν διεθνή (ελληνικά, αγγλικά, κινέζικα) ξεναγό για να εξερευνήσετε την Αθήνα ή την Ελλάδα, εμείς θα σας βοηθήσουμε.


Υπηρεσία καθημερινής ζωής

Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας, όπως υπηρεσίες καθαρισμού και πολλά περισσότερα.


Αρχειοθέτηση εγγράφων

Παρέχουμε υπηρεσία φύλαξης και αρχειοθέτησης σημαντικών εγγράφων σας, όπως συμβόλαια του ακινήτου σας, προσωπικά έγγραφα, κλπ.

Άλλες υπηρεσίες

Chat with us


Follow us

89 Dim. Gounari Street, Glyfada, 165 61, Athens Greece | (+30) 210 22 411 32 / 33 | info@dmcs.gr

© 2019 Delfoi Multiple City Services. All rights reserved.